Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat slaný závin z listového těsta a kuřecího masa | recept

Recept na slaný závin z listového těsta a kuřecího masa – Kuřecí řízky lze snadno připravit i jinak než jen v trojobalu anebo v přírodní variantě. Vynikající jsou i v listovém těstě. Kuřecí závin čerstvě upečený je voňavý, křupavý i jemný a hlavně chutný. Připravte si doma podle tohoto receptu skvělý slaný závin z listového těsta plněný kuřecím masem, vajíčkem, sýrem, mandlemi a bazalkou. Nedá moc práce a váš oběd, svačina nebo večeře budou brzy na stole.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Dobrý den,
pokud máte dobře předehřátou troubu (nejméně 10 min., dejte na teplotu asi 200 st., pak po vložení plechu se závinem teplotu ztáhněte na nižší), doba pečení je asi 20 min. vzhledem k tomu, že jsou tam kuřecí plátky. Když budete péct závin s jablky, doba pečení je kratší (asi 15 min). Ale to si musí vyzkoušet každý sám podle toho, jakou vlastní troubu. Ale tento uvedený čas je tak optimální. Děkuji za dotaz.

Majda (neověřeno) | So, 11/29/2014 - 10:10

A můžu se zeptat jak dlouho to má být v té troubě ?? :)

Další zajímavé články