Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat tatarák | recept

Recept na tatarák – tatarský biftek z hovězí kýty s ančovičkami, kapar a dijonské hořčice. Špičku kýty na tatarák očistěte a odblaňte a pokrájejte na menší kousky. Zhruba polovinu masa na tatarák vložte do nádoby se sekáčkem a maso rozsekejte najemno. To samé udělejte i s druhou polovinou. Recept na tatarák podle Masa Planá krok za krokem ve videonávodu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat svíčkové medailonky | recept
Jak udělat svíčkové medailonky | recept
Jak udělat svíčkové medailonky | recept. Na přípravu minutek používáme také roštěnec, vepřové kotlety a vepřovou panenku. Začneme tím, že svíčkové mas…
Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.