Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat zapečený chřest se sýrovou krustou | recept

Jak udělat zapečený chřest se sýrovou krustou | recept

Zapečený chřest se sýrovou krustou | recept. Chřest patřil do jídelníčku našich předků poměrně často, hlavně na jižní Moravě se pěstoval ve velkém. V průběhu 20. století byl chřest poněkud zapomenut a v posledních letech je znovu oživován a těší se čím dál tím větší oblibě. Podle následujícího receptu si můžete z chřestu připravit jednoduché bezmasé a poměrně rychlé jídlo. Chřest jako hlavní chuťová složka je doplněn směsí sýrů, bešamelem a strouhankou, díky níž docílíme křupavého efektu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit chřest (špargl) | rady
Jak připravit chřest (špargl) | rady
Jak připravit chřest (špargl) | rady. Chřest je vytrvalá rostlina, která se pěstuje na jednom stanovišti, v tzv. hrůbcích, až 15 let. Sklízí se až tře…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.