Přejít k hlavnímu obsahu

Jak ugrilovat steak z tuňáka (lososa) | recept

Jak ugrilovat steak z tuňáka (lososa)

Grilovaný steak z tuňáka (lososa) | recept. Tuňák patří mezi nejchutnější mořské ryby. Má pevné, chuťově neutrální maso, které se výborně hodí k rozmanitým úpravám. Jeho velkou výhodou je, že má málo kostí a jsou lehce odstranitelné. Maso z této ryby není cítit rybinou a vzdáleně připomíná telecí. S chutí si ho dají i ti, kteří běžně rybu nejedí. V článku vám poradíme, jak ugrilovat steak z tuňáka tak, abyste si na něm pochutnali.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak grilovat lososa i jiné ryby
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.