Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct bábovku z dýně | recept

Bábovka z dýně | recept. Hokkaido dýně propůjčí pečeným moučníkům svoji krásnou žlutou barvu, což je výhodou zejména v zimním období, kdy vejce nemají tak sytě zbarvené žloutky. Dalším významným plusem je, že dužina z dýně přidaná do těsta ho udrží déle vláčné. Dýně má navíc neutrální chuť, takže když se neprozradíte, nikdo ji v bábovce nepozná. Předkládám svůj recept na kořeněnou dýňovou bábovku a doufám, že vám bude chutnat.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct banánovou bábovku | recept
Banánová bábovka | recept. Následující recept využijete, zbydou-li vám doma přezrálé hnědé banány, na které už nikdo nemá chuť. Uvnitř bývají banány j…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.