Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct biskupský chlebíček | recept

Jak upéct biskupský chlebíček | recept

Biskupský chlebíček | recept. Tento jednoduchý recept na biskupský chlebíček stojí za vyzkoušení. Příprava je opravdu snadná, výsledek je opravdu dobrý a ještě si můžete upéct pokaždé jiný moučník. Stačí zvolit jinou kombinaci přidaného ovoce. Nám se osvědčily sušené višně, které biskupskému chlebíčku dodají nakyslou chuť, sušené i čerstvé kousky hrušek nebo ananas, jak čerstvý, tak sušený. Zastánci tradičních chutí zůstanou u kandovaného ovoce, chuť pomerančové kůry by jim asi chyběla.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct vánoční poleno | recept
Jak upéct vánoční poleno | recept
Vánoční poleno | recept. Vánoční moučník ve tvaru polene, který se peče ve Francii, je připomínka starého keltského zvyku. Vždy se vybral z krbu pěkný…
Jak na řezy Opilý František | recept
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.