Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct bramborovou buchtu | recept

Jak upéct bramborovou buchtu | recept

Dva osvědčené recepty na bramborovou buchtu, oba staré. Bramborové buchty, respektive moučníky z těsta, v němž je přídavek brambor, se vyznačují jemností, kyprostí. A zůstávají dlouho vláčné. Upéct bramborovou buchtu není žádné východisko z nouze, z těsta s bramborami můžeme připravit i slavnostní dort. Jak upéct bramborovou buchtu, lépe řečeno bramborový moučník? Nabízíme dva mnohokrát vyzkoušené recepty: na bramborový chlebíček a bramborový makovec.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na netradiční trnkový koláč
Recept na voňavý a šťavnatý podzimní dezert s trnkami Trnky se skvěle hodí do koláčů díky své sladkokyselé chuti, která v kombinaci s křehkým těstem a…
Jak na tradiční svatováclavské koláče
Tradiční svatováclavské koláče jsou spojovány s podzimem, sklizní a dožínkami – objevují se v různých krajích Česka v mírně odlišných verzích. Nejde o…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.