Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct broskvový koláč se zakysanou smetanou | recept

Broskvový koláč | recept. Ačkoli ještě není sezóna čerstvého tuzemského ovoce, není třeba pečení ovocných moučníků zatracovat. Stejně dobře nám může posloužit i ovoce zmrazené nebo kompotované. Tento koláč představuje jednu z poměrně snadných variant, jak zpracovat zásoby zavařeného letního ovoce. Nejlahodnější jsou broskve, avšak stejně poslouží i např. meruňky. Krém ze zakysané smetany ve spojení s broskvemi pak vytvoří velice lahodnou kombinaci. Jak upéct křehký broskvový koláč vám poradí následující řádky.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat broskvové řezy | recept
Jak udělat broskvové řezy | recept. Broskvové řezy jsou pikantní zákusek, kterým můžeme své blízké potěšit celoročně. Náš recept na broskvové řezy poč…
Jak připravit broskvové čatní | recept
Námi prověřený recept na broskvové čatní: doma připravené broskvové čatní rozšíří naši paletu pikantních pochutin, jejichž „rodokmen“ důvěrně známe. B…
Jak udělat broskvový džem | recept
Broskvový džem je ovocná specialita jemné konzistence, typické ovocné vůně a delikátní chuti. Jestliže nám dvě tři kila zralých pevných broskví přebýv…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.