Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct jablečný štrúdl | recept

Jak upéct jablečný štrúdl | recept. Štrúdl neboli jablečný závin je jemný dezert z listového těsta. Příprava jablečného štrúdlu je rychlá a jednoduchá, zvládne ji podle mne i naprostý začátečník v kuchyni. Následující recept vám poradí, jak jablečný štrúdl v několika krocích upéct doma.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct štrúdl – pokaždé jiný
Říká se, že jablečný závin je česká klasika, ale není tomu tak. Do střední Evropy se dostal tento moučník až s nájezdy Turků. Štrúdl (slovo pochází z…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.