Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct jahodové řezy s krémem na plechu | recept

Jahodové řezy s krémem | recept. Receptů na moučníky z jahod není nikdy dost. Jahody právě dozrávají a tak z těch, které nestačíte sníst jen tak, si upečte krémový moučník k odpolední kávě. Všechny jahody neprojdou tepelnou úpravou, řezy se zdobí jahodami čerstvými, takže se v nich zachovají i vitaminy a nezmění se jejich lahodná chuť.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Helena Raunerová (neověřeno) | Út, 06/21/2016 - 18:10

Už jenom když jsem to četla, tak mi vysela slina chuti. Jdu na to . Ten moučník musím mít, jinak neusnu.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.