Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct kachnu nadivoko s červeným vínem | recept

Kachna nadivoko s červeným vínem | recept. Následující recept na úpravu kachny asi málokdo zná. Našla jsem ho v sešitu s vystříhanými recepty z novin a časopisů. Tento recept je označen datem z listopadu 1952. Kombinace kachního masa, omáčky a rýže je netradiční a přesto chuťově zajímavá. Máte-li chuť ji vyzkoušet, zde je recept.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.