Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct kokosky s medem | recept

Kokosky s medem | recept. Kokosky jsou oblíbené nejen jako vánoční cukroví, ale mohou se upéct kdykoliv celý rok. Jsou trvanlivé, nenáročné na přípravu a zpracují se bílky, jež mnohdy zbývají z přípravy jiných pokrmů. Receptů na kokosky lze najít mnoho, můj recept pochází z rodiny včelaře a jednou ze surovin je včelí med. Kokosky s medem jsou opravdu velmi chutné a voňavé, kokos a med se výborně doplňují. Dají se jíst hned po upečení, jsou krásně křupavé. Po odležení změknou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct kokosové sušenky | recept
Kokosové sušenky | recept. Recept na tyto sušenky pochází z mojí sbírky receptů (otištěných v časopisu) z padesátých let. Tehdy se sušenky po upe…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.