Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct kokosky s medem | recept

Kokosky s medem | recept. Kokosky jsou oblíbené nejen jako vánoční cukroví, ale mohou se upéct kdykoliv celý rok. Jsou trvanlivé, nenáročné na přípravu a zpracují se bílky, jež mnohdy zbývají z přípravy jiných pokrmů. Receptů na kokosky lze najít mnoho, můj recept pochází z rodiny včelaře a jednou ze surovin je včelí med. Kokosky s medem jsou opravdu velmi chutné a voňavé, kokos a med se výborně doplňují. Dají se jíst hned po upečení, jsou krásně křupavé. Po odležení změknou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Cukroví miništoly | recept. Toto cukroví se sice jmenuje miništola, ale s pravou vánoční německou štolou nemá mnoho společného, jen tvar a některé ing…