Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct Medové řezy (Medovník) | recept

Jak upéct Medové řezy (Medovník) | recept

Medové řezy (Medovník) | recept. Medovník je klasický a velmi oblíbený zákusek. Proč pro Medovník chodit do cukrárny, když si ho každý zvládne upéct doma? Příprava Medovníku není tak složitá, jak by se mohlo na první pohled zdát. Tři vrstvy medového korpusu potřeného povidly a karamelovým krémem osladí život každému.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat Medovník | recept
Jak udělat Medovník | recept
Jak udělat Medovník | recept. Vyzkoušejte můj osvědčený recept na dort Medovník. Dort Medovník je lahodný medový dort vytvořený podle staroslovanské r…
Jak upéct staročeský medovník | recept
Jak upéct staročeský medovník | recept
Staročeský medovník | recept. Medovník je staré slovanské pečivo z medových plátů a krému. Na venkově, zejména rodiny včelařů, ho pekli podle rodinnýc…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.