Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct pařížské rohlíčky | recept

Jak upéct pařížské rohlíčky | recept

Pařížské rohlíčky | recept. Pařížské rohlíčky by neměly chybět na žádném svátečním stole. Díky kombinaci křehkého oříškového těsta, jemného krému a lahodné čokoládové polevy se stávají oblíbeným vánočním cukrovím luxusní chuti.

Diskuze k článku

Přidat komentář

upéct se dají assi tden před svátky, ale plnit a polévat až před svátky. Když je nesníme, tak je dám do mražáku kde vydrží i do velikonoc.(pokud je nenajde manžel)

Monika (neověřeno) | Ne, 11/16/2014 - 16:15

Korpus máme stejný, ale já nahoru používám pařížskou šlehačku s máslem. Pak nechám ztuhnout a máčím v čékoládě,nikdy nevydrží do konce vánoc.

Miloslava (neověřeno) | So, 10/18/2014 - 15:47

Výborné, dělám je také, bez nich si nedovedu představit vánoce. Ještě jedna rada. Před máčenímv čokoládě je nechám asi hodinu v lednici, krém se neroztéká a čokoláda rychle ztuhne.

Marie Cvejnova (neověřeno) | St, 12/02/2015 - 17:49

Prosím o radu.Těsto mám hrozně řídké.

JANA VYKLICKÁ (neověřeno) | So, 02/28/2015 - 12:06

jsou suprové taky je dělám

pisisvor (neověřeno) | Ne, 12/06/2015 - 06:14

prosím recept na plněné kokosky děkují

Linda (neověřeno) | So, 11/22/2014 - 12:50

Moje nejoblíbenější :) Dělám také s pařížskou šlehačkou,ale kdysi mi zbyl karamelový krém a tak jsem jej dala na rohlíčky a též byly luxusní ;)

Darina (neověřeno) | Pá, 12/12/2014 - 19:46

Prosím o recept na tu čokoládovo polevu. Mám pocit, že nemám takový na rohlíčky. Děkuji.

gabriela patr (neověřeno) | Ne, 10/19/2014 - 17:33

pochopila jsem dobře,že je mám dělat těsně před vánocema?:)

Další zajímavé články

Jak upéct florentinky | recept
Jak upéct florentinky | recept
Vánoční cukroví jménem florentinky k nám nejspíše dorazilo ze slunné Itálie. Vzhledově jsou florentinky podobné marokánkám, ale liší se použitými ingr…
Jak upéct rozinkové cukroví | recept
Jak upéct rozinkové cukroví | recept
Jak upéct rozinkové cukroví | recept. V tuto dobu už mnohé hospodyňky vyhledávají recepty na vánoční cukroví, ať už na stránkách časopisů, nebo na net…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.