Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct prolévaný koláč se šlehačkou | recept

Prolévaný koláč se šlehačkou | recept. Tento dezert původně pochází ze Španělska, ale neznamená to, že na jeho přípravu potřebujete cizokrajné suroviny. S tímto receptem si můžete připravit počeštěnou verzi tohoto koláče, kterou zvládnete poměrně snadno. Upečení prolévaného koláče vám nezabere ani příliš času. Jen je třeba počítat s delší dobou na chladnutí a vsakování, bez něhož se nelze obejít. V podstatě se jedná o piškot prolitý několika druhy mléka, doplněný šlehačkovou čepicí. Pojďte vyzkoušet vynikající prolévaný koláč se šlehačkou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

poetkavlasta (neověřeno) | Út, 05/31/2016 - 14:21

Prolévaný koláč se šlehačkou - je to po delší době moučník, který je pro mne zcela nový, neznámý, nikdy jsem o něm neslyšela, ani ho nejedla. Na obrázku vypadá hodně jedlý, ale to celé Salko a jeho kalorie - by mne trochu odrazovaly. Kdyby mně ale někdo kousek nabídnul, asi bych neodmítla. Vlasta

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.