Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct provensálské bagety | recept

Jak upéct provensálské bagety

Provensálské bagety | recept. Pečivo koupené v běžném obchodě často bohužel obsahuje velké množství nezdravých přísad. Zkuste si je tedy upéct raději doma. Provensálské bagety jsou ochucené provensálský kořením (jak je již z názvu patrno), které se skládá z několika druhů bylinek. Dalšími přísadami jsou pak čerstvý či sušený česnek a slunečnicová semínka. Provensálské bagety se hodí ke každodenní konzumaci i pro slavnostní příležitosti.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na řezy Opilý František | recept
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.