Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct pstruha s houbami | recept

Jak upéct pstruha s houbami | recept. Spotřeba ryb je v České republice nižší než by podle zásad správného stravování měla být. Sladkovodní ryby se na jídelníčku objevují ještě méně, než pokrmy z ryb mořských. Někomu vadí kosti, někomu pach rybiny, a tak jsou ryby k velké škodě opomíjeny. Přitom jsou lehce stravitelné a obsahují mnoho zdraví prospěšných látek. Máte-li v rodině zapřisáhlého odpůrce ryb, zkuste připravit pstruha. Tato ryba má málo kostí, nemá výrazný pach a má velmi chutné maso. Nejlepší je jen tak na másle, ale zkuste přidat houby a slaninu. Uvidíte, že není třeba rybí maso zavrhovat.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct pstruha v troubě | recept
Pečený pstruh | recept. Ryby by neměly v našem jídelníčku chybět. Jsou lehce stravitelné, obsahují zdraví prospěšné tuky a mají vysoký obsah bílkovin.…
Jak uvařit lečo s rybím filé | recept
Lečo s rybím filé | recept. Zeleninové lečo, případně lečo s klobásou nebo uzeninou každý zná. Je to rychlé a chutné jídlo. Co ale spojit lečo s rybím…
Jak zapéct brambory s houbami | recept
Jak zapéct brambory s houbami | recept. Následující recept je na rychlé jídlo, které přijde vhod o dovolené nebo ve dnech, kdy se nám nechce nic složi…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.