Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct rebarborový koláč s drobenkou | recept

12. Červenec 2012

Rebarborový koláč s drobenkou recept. Podle staré pranostiky bychom rebarboru měli jíst nejpozději na svatého Jana, tedy do 24. června. Poté už ztrácí svou chuť. Nicméně rebarboru lze zakoupit celoročně. A rebarborový koláč je opravdu výtečný. Zkuste si jej podle receptu upéct také.

Autor: chorche
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Tipy a návody na využití rebarbory. I když rebarbora (reveň) není zeleninou, nad kterou by hlídači správné výživy zrovna jásali, v malém množství a př…
Zmrzlé koláče | recept. Koláčkům pečeným podle dnešního receptu se u nás říká „zmrzlé“. Je to proto, že k zadělání těsta se používají studené suroviny…