Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct rebarborový koláč s drobenkou | recept

Rebarborový koláč s drobenkou recept. Podle staré pranostiky bychom rebarboru měli jíst nejpozději na svatého Jana, tedy do 24. června. Poté už ztrácí svou chuť. Nicméně rebarboru lze zakoupit celoročně. A rebarborový koláč je opravdu výtečný. Zkuste si jej podle receptu upéct také.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak využít rebarboru (reveň) v kuchyni
Jak využít rebarboru (reveň) v kuchyni
Tipy a návody na využití rebarbory. I když rebarbora (reveň) není zeleninou, nad kterou by hlídači správné výživy zrovna jásali, v malém množství a př…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.