Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct sekanou z králíka | recept

Jak upéct sekanou z králíka | recept

Jak upéct sekanou z králíka | recept. Králík býval na našich talířích ještě nedávno poměrně často. V posledních desetiletích ho vytlačilo levné a snadno dostupné kuře. Králík má přitom nepoměrně zdravější maso a navíc je skvělou volbou pro dietáře všeho druhu. Jeho hlavní nevýhodou je, že je nejen velmi suché, ale navíc má pro někoho nepříliš příjemnou chuť. Pokud máte domácí králičí maso a nevíte, jak ho zakomponovat do jídla, aby vám to prošlo i u odpůrců králičího masa, tak je sekaná tou pravou volbou. V našem článku se dozvíte, jak postupovat.

 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na čevabčiči z králíka | recept
Jak na čevabčiči z králíka | recept
Jak na čevabčiči z králíka | recept. Přiznám se, že králičí maso není zrovna mým favoritem. Nicméně v některých úpravách ho zvládnu zkonzumovat v…
Jak upéct králíka se zeleninou | recept
Jak upéct králíka se zeleninou | recept
Pečený králík se zeleninou | recept. Králičí maso je jedním z nejlehčeji stravitelných mas, má jemná vlákna, bílé maso obsahuje minimum tuku. Obsahuje…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.