Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct slaný koláč z křehkého těsta s fazolkami a slaninou | recept na quiche

Jak upéct slaný koláč z křehkého těsta s fazolkami a slaninou | recept na quiche

Jak upéct slaný koláč z křehkého těsta s fazolkami a slaninou | recept na quiche. Slané koláče z křehkého máslového těsta jsou oblíbené na celém světě. Nejznámější je francouzský quiche, který se nejčastěji podává jako lehký oběd, večeře nebo pohoštění. Plní se nejrůznějšími náplněmi a koláče se jedí teplé i studené. Podle tohoto receptu si ho snadno upečete i vy.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.