Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct velikonoční kynutý cop | recept

Jak upéct velikonoční kynutý cop | recept

Velikonoční kynutý cop | recept. Dnes se naučíme připravovat univerzální kynuté těsto, vhodné na pečení mazanců, vánoček a jiného sladkého pečiva. Těsto se snadno připravuje a dobře se s ním pracuje. Mohou se z něj tvořit různé tvary podle fantazie a ty se mohou ještě upravit např. nařezáním nebo nastříháním ostrými nůžkami. Těsto není příliš sladké, počítá se s tím, že hotový bochánek, mazanec či jiné pečivo před podáváním posypete moučkovým cukrem. Do těsta se kromě rozinek a mandlí mohou přidat malé kousky nalámané čokolády.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct máslovou vánočku | recept
Jak upéct máslovou vánočku | recept
Máslová vánočka | recept. Vánočka je tradiční vánoční pečivo, které se v dnešní době dá koupit po celý rok v obchodech. Tomu, kdo byl chtěl letošní sv…
Jak upéct vánočku | recept
Jak upéct vánočku | recept
Vánočka | recept. Tradiční vánoční kynuté pečivo, které nesmí chybět v žádné domácnosti – to je vánočka, štědrovka, houska nebo calta. Receptů na váno…
Jak upéct mrkvový bochánek (mazanec) | recept na mazanec z mrkvového těsta
Jak upéct mrkvový bochánek (mazanec)
Jak upéct mrkvový bochánek (mazanec) | recept na mazanec z mrkvového těsta. Těsto s přídavkem strouhané mrkve má krásnou sytou barvu. Do mrkvových těs…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.