Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct vídeňskou jablkovou bábovku | recept

Jak upéct vídeňskou jablkovou bábovku | recept

Vídeňská jablková bábovka | recept. Bábovka – oblíbený a rychlý moučník. Zkusili jste někdy spočítat, kolik znáte receptů na tuto českou klasiku? Je jich tolik, že byste klidně mohli celý rok každý víkend péci jinou. Recept níže je na tzv. „mokrou“ bábovku, žádnou dusivku. Jablka jí dodávají šťavnatost a vláčnost. Díky přídavku tvarohu vydrží bábovka několik dní jako čerstvá, budete-li mít možnost to ověřit, jestli ji dřív nesníte. Přeji mnoho úspěchů při pečení a dobrou chuť k jídlu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

poetkavlasta (neověřeno) | Ne, 09/25/2016 - 11:53

Jablková bábovka vypadá nádherně, za dva dny máme svátek, tak si ji určitě upeču. Díky za recept Vlasta

Iveta (neověřeno) | So, 10/16/2021 - 19:25

Určitě vyzkouším👍

Další zajímavé články

Jak upéct banánovou bábovku | recept
Jak upéct banánovou bábovku | recept
Banánová bábovka | recept. Následující recept využijete, zbydou-li vám doma přezrálé hnědé banány, na které už nikdo nemá chuť. Uvnitř bývají banány j…
Jak upéct bábovku z dýně | recept
Jak upéct bábovku z dýně | recept
Bábovka z dýně | recept. Hokkaido dýně propůjčí pečeným moučníkům svoji krásnou žlutou barvu, což je výhodou zejména v zimním období, kdy vejce nemají…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.