Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct zdravý sladký jáhelník | recept

Jak upéct zdravý sladký jáhelník | recept

Jak upéct zdravý sladký jáhelník | recept. Jáhelník je skvělý moučník! Jáhly jsou obilovina, která působí zásadotvorně, což při dnešní převažující kyselinotvorné stravě jistě oceníme. Také je lze jako jediné kombinovat s čerstvým i sušeným ovocem. Obecně by se totiž, dle zásad dělené stravy, mělo jíst ovoce samostatně a s minimálně hodinovým odstupem od jiného jídla. Jáhly také obsahují vysoké množství železa, dále hořčík, draslík, fosfor, křemík, vlákninu a vitamíny skupiny B. Jsou syté, zahřívající a bezlepkové. Chcete-li zdravě mlsat, pak si pojďte společně upéct zdravý a chutný jáhelník.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.