Přejít k hlavnímu obsahu

Jak usmažit hovězí nudličky s fazolkami | recept

Hovězí nudličky s fazolkami | recept. K přípravě tohoto pokrmu čínské kuchyně budete potřebovat kvalitní hovězí maso. Nudličky hovězího se marinují a maso v marinádě změkne, přesto doporučuji steakové maso nebo hovězí zadní z mladšího kusu. Jídlo se připravuje jako minutka ihned k podávání. Nejvhodnější přílohou je vařená popřípadě dušená rýže. Rýže k čínským pokrmům se nesolí, aby vynikla chuť masa.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak ugrilovat šašlik z masa | recept
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept. Šašlik je masový špíz oblíbený v zemích bývalého Sovětského svazu. Je to jídlo připravované v mnoha variacích z…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.