Přejít k hlavnímu obsahu

Jak usmažit květák s parmezánem a uvařit polévku podle Sandtnerové | 2 recepty

Jak usmažit květák s parmezánem a uvařit polévku podle Sandtnerové | 2 recepty. Dnes si přijdou na své milovníci květáku. V našem článku se dozvíte, jak uvařit květákovou polévku podle Marie Sandtnerové a jak usmažit růžičky květáku v sýrovém těstíčku. Smažený květák se může stát součástí studeného bufetu nebo může být podáván jako hlavní chod s přílohou. Oba recepty jsou jednoduché a zvládne je i kuchařský začátečník.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.