Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit boloňské špagety | recept

Boloňské špagety | recept. Boloňská omáčka – ragú – je v Itálii nejpoužívanější omáčkou. Originální recept je náročný na čas, správné italské ragú se vaří několik hodin. Suroviny na přípravu boloňské omáčky se různí, v každé rodině se připravuje jinak. Použít se může vepřové, hovězí i míchané mleté maso. Víno, kterým se maso podlije může být také bílé nebo červené. Důležitá je kvalita. Volíme takové víno, abychom zbytek s chutí vypili. Následující recept je na boloňskou omáčku, při jejíž přípravě nestrávíte v kuchyni celé dopoledne a výsledek bude chutnat.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit dýňové noky | recept
Dýňové noky | recept. Dýně Hokkaido je v kuchyni všestranně upotřebitelná. Na rozdíl od větších druhů má Hokkaido i přijatelnou velikost, takže se spo…