Jak uvařit boloňské špagety | recept
Boloňské špagety | recept. Boloňská omáčka – ragú – je v Itálii nejpoužívanější omáčkou. Originální recept je náročný na čas, správné italské ragú se vaří několik hodin. Suroviny na přípravu boloňské omáčky se různí, v každé rodině se připravuje jinak. Použít se může vepřové, hovězí i míchané mleté maso. Víno, kterým se maso podlije může být také bílé nebo červené. Důležitá je kvalita. Volíme takové víno, abychom zbytek s chutí vypili. Následující recept je na boloňskou omáčku, při jejíž přípravě nestrávíte v kuchyni celé dopoledne a výsledek bude chutnat.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit špagety s kopřivami a masem | recept
Špagety s kopřivami a masem | recept. Mladé kopřivy mají výraznou chuť a na jaře je jich všude plno. Byla by škoda nezkusit je zařadit do jídelníčku.…
Jak uvařit špagety s masovými kuličkami | recept
Špagety s masovými kuličkami | recept. Těstoviny se dají upravit mnoha způsoby, jako samostatné jídlo, příloha, salát aj. Velmi často se kombinují s r…
Jak uvařit rajčatovou omáčku (sugo) na zimu | recept
Rajčatová omáčka | recept. Rajčatová omáčka je v kuchyni všestranně využitelnou surovinou. V obchodní síti máme na výběr mnoho druhů, ale domácí je do…
Jak uvařit kečup z černého rybízu | recept
Kečup z černého rybízu | recept. Černý rybíz je snad nejzdravější ovoce našeho pásma. Jeho specifická vůně mnoha lidem vadí a proto jeho spotřeba u ná…
Jak připravit dýňové noky | recept
Dýňové noky | recept. Dýně Hokkaido je v kuchyni všestranně upotřebitelná. Na rozdíl od větších druhů má Hokkaido i přijatelnou velikost, takže se spo…