Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit bramborovou polévku | recept

Bramborová polévka | recept. Jednou z nejznámějších polévek české kuchyně je bramboračka. Bramboračka se vaří podle různých receptů, v každém kraji se vaří trochu jiná. Na Plzeňsku se vaří bramborová polévka podle následujícího receptu. I ten se však může v něčem odlišovat od té vaší ze stejného kraje, v každé rodině se bramborová plévka vaří jinak. Bramboračka je typickou svačinovou polévkou, zasytí a není nutný druhý chod.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit poctivou bramboračku | recept
Poctivá bramboračka | recept. Bramborová polévka nebo také bramboračka je známá jako tradiční česká polévka, i když se samozřejmě podává i v jiných ze…
Jak uvařit běloruský boršč | recept
Běloruský boršč | recept. Boršč je původem východoevropská hustá polévka. Vaří se v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku, ale také třeba v Polsku a Bulhars…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.