Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit bramborovou polévku v železném hrnci | recept

Železný hrnec patřil do běžné výbavy kuchyně našich babiček. Dnes se na něj trochu zapomíná, což je ale velká škoda. Jídla ze železného hrnce mají totiž velmi speciální chuť. Takže jestli doma máte ještě starý hrnec, vytáhněte ho a připravte si v něm tradiční českou bramboračku!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Ellis (neověřeno) | Út, 02/03/2015 - 11:28

Bohužel - video bez titulků a tak pro sluchově postižené nepoužitelné! Co vše a kolik do polévky?
Zaostáváte jaksi za moderním způsobem osvěty pro SP.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.