Jak uvařit bramborovou polévku v železném hrnci | recept
13. Březen 2012
Železný hrnec patřil do běžné výbavy kuchyně našich babiček. Dnes se na něj trochu zapomíná, což je ale velká škoda. Jídla ze železného hrnce mají totiž velmi speciální chuť. Takže jestli doma máte ještě starý hrnec, vytáhněte ho a připravte si v něm tradiční českou bramboračku!
Další zajímavé články
Jak na 4 výborné rajčatové saláty s dýňovými semínky, sýrem a dalšími surovinami
Rajčata jsou ideálním základem pro letní saláty – jsou šťavnatá, osvěžující a plná chuti. V kombinaci s dýňovými semínky, sýrem, paprikou nebo bylinka…
Jak na osvěžující zeleninové saláty? Zdraví, chuť a jednoduchost v jednom
Léto je ideálním obdobím pro lehkou a zdravou stravu. V horkých dnech často nemáme chuť na těžká jídla, a právě tehdy přichází čas na zeleninové salát…
Jak na letní vzpruhu? Mrkvovo-kokosová polévka překvapí svou chutí
Tato mrkvovo-kokosová polévka je jeden z mých nejoblíbenějších receptů na léto. Když jsem ji poprvé připravovala, měla jsem obavy, že bude chutnat tak…
Jak připravit výtečnou a zdravou polévku z okurky, hrášku a hlávkového salátu
Tato jednoduchá a osvěžující zelená polévka, kterou můžete považovat za zdravý oběd nebo vegetariánský předkrm, má nízký obsah kalorií a obsahuje tři…
Jak uvařit rajskou polévku – recept
Máte menší děti a nevíte, jakou polévku jim uvařit, aby jim chutnala a měly ji rády? Nevíte, z čeho uvařit, abyste nepotřebovali příliš mnoho sur…
Diskuze k videu