Jak uvařit bramborovou polévku v železném hrnci | recept
13. Březen 2012
Železný hrnec patřil do běžné výbavy kuchyně našich babiček. Dnes se na něj trochu zapomíná, což je ale velká škoda. Jídla ze železného hrnce mají totiž velmi speciální chuť. Takže jestli doma máte ještě starý hrnec, vytáhněte ho a připravte si v něm tradiční českou bramboračku!
Další zajímavé články
Jak na letní vzpruhu? Mrkvovo-kokosová polévka překvapí svou chutí
Tato mrkvovo-kokosová polévka je jeden z mých nejoblíbenějších receptů na léto. Když jsem ji poprvé připravovala, měla jsem obavy, že bude chutnat tak…
Jak připravit výtečnou a zdravou polévku z okurky, hrášku a hlávkového salátu
Tato jednoduchá a osvěžující zelená polévka, kterou můžete považovat za zdravý oběd nebo vegetariánský předkrm, má nízký obsah kalorií a obsahuje tři…
Jak uvařit rajskou polévku – recept
Máte menší děti a nevíte, jakou polévku jim uvařit, aby jim chutnala a měly ji rády? Nevíte, z čeho uvařit, abyste nepotřebovali příliš mnoho sur…
Jak připravit chuťovky na Silvestra – nápady na jednohubky
Při rozličných společenských příležitostech je zvykem nabízet různě kombinovaná a zdobená sousta tzv. chuťovky nebo jednohubky. Závěr roku je jako stv…
Jak ozdobit chlebíčky | recepty studené kuchyně
Jak ozdobit chlebíčky | recepty studené kuchyně. Ke každé oslavě neodmyslitelně patří česká klasika – chlebíčky. Tenké šikmé plátky bílé či celozrnné…
Diskuze k videu