Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit chalupářskou polévku | recept na svačinovou polévku

Jak uvařit chalupářskou polévku | recept na svačinovou polévku

Jak uvařit chalupářskou polévku | recept na svačinovou polévku. Polévka z dnešního receptu se řadí mezi tzv. svačinové. Je hustá a poměrně sytá. Nejlépe chutná druhý den, kdy se chutě propojí a „uleží se“. Jedinou nevýhodou je to, že příprava se protáhne. Fazole se musí namočit den předem. Zkuste tuto polévku uvařit, opravdu stojí za to.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit vynikající boršč | recept
Jak uvařit vynikající boršč | recept
Jak uvařit vynikající boršč | recept. Jak uvařit tradiční boršč? Původní recept pochází z ruské kuchyně, tak se budeme držet ruského receptu. Základem…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.