Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit hovězí guláš | recept

17. Červenec 2011

Podle receptu na hovězí guláš si připravíme hovězí maso, cibuli, gulášové koření, papriku, koření, mouku, hořčici, petrželovou nať. A co by to byl za hovězí guláš, kdybychom k němu nepodávali knedlíky. Použijte tento recept na hovězí guláš a v kuchyni se rozhodně neztratíte.

Autor: chorche
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Obrázek není k dispozici
Chuť a správná barva guláše závisí na dostatečně dlouhém osmahnutí masa na tuku. Chuť a barvu dodává guláši také mletá paprika. Tentokrát do vaření gu…
Obrázek není k dispozici
Západ slunce, mořské zátoky a jemný bílý písek...Každý si při vzpomínce na letní dovolenou vybaví něco jiného. Oživte si zážitky a vzpomínky chutí stř…
Obrázek není k dispozici
Toto mexické jídlo je výborné při velkých akcích. Existuje i vegetariánská verze, známá také jako chilli sin carne, která neobsahují .
Obrázek není k dispozici
Mořské potvůrky nejlépe chutnají v útulné restauraci u moře. Ale ne každému se poštěstí dopřát si takové gurmánské hody. Mnoho supermarketu dnes nabíz…