Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit indickou bramborovou polévku s hráškem

Jak uvařit indickou bramborovou polévku s hráškem

Indická ostrá a kořeněná bramborová polévka s hráškem má nevšední zajímavou chuť. V potřebných surovinách k její přípravě je koriandr. Koriandr je mleté semeno jednoleté rostliny, jejíž listy se v kuchyni také používají. Na rozdíl od lístků, které někomu nechutnají, má mleté koření příjemnou chuť, nebojte se ho, v polévce příjemně překvapí. 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Tonja (neověřeno) | Ne, 08/15/2021 - 15:13

Uvařil jsem, kvůli dalším členům rodiny jsem dal méně česneku a koření a vynechal chilli. Přesto (nebo právě proto?) nám polévka velmi chutnala. Budu ji vařit častěji.

Další zajímavé články

Jak upéct indické placky naan | recept
Jak upéct indické placky naan | recept
Jak upéct indické placky naan | recept. Máte chuť na indické jídlo? Nemusíte hned letět do Indie, nebo si zamlouvat místo v indické nebo nepálské rest…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.