Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit indickou omáčku k masu z lilku a rajčat | recept

Indická omáčka k masu z lilku a rajčat | recept. Recept, který máte možnost vyzkoušet podle dnešního článku, je indický. Lilek je tam nejoblíbenější zeleninou. Pokrm se připravuje velmi jednoduše, všechny přísady se společně vaří, dokud nevytvoří hustou omáčku. Pro ještě krémovější texturu můžete zeleninu rozmixovat dohladka.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit řeckou musaku | recept
Řecká musaka | recept. Musaka je pokrm z mletého masa a lilku, typický pro Řecko a Bulharsko. V každé zemi se připravuje jinak a má i mnoho regionální…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.