Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit italskou rajčatovou polévku | recept

17. Duben 2012

Italská rajčatová polévka recept. Tento recept na hustou italskou rajčatovou polévku pochází z Toskánska. Pro přípravu lahodné polévky budeme potřebovat česnek, bazalku, starší pečivo, rajčata a extra panenský olivový olej. Příprava je jednoduchá, tento recept si jistě oblíbíte. Vneste trochu italské kuchyně do své domácnosti i vy! Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat polévku Minestrone | recept
Jak udělat polévku Minestrone | recept. Italové ji říkají velká polévka. Postupujte podle tradičního receptu na přípravku italské polévky Minestrone,…
Jak na italskou kuchyni | rady
Jak na italskou kuchyni | rady. Italská kuchyně se ve světě proslavila hlavně skrze pizzu a špagety, ale pouze v tom nespočívá italská tradice vaření.…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.