Jak uvařit italskou rajčatovou polévku | recept
17. Duben 2012
Italská rajčatová polévka recept. Tento recept na hustou italskou rajčatovou polévku pochází z Toskánska. Pro přípravu lahodné polévky budeme potřebovat česnek, bazalku, starší pečivo, rajčata a extra panenský olivový olej. Příprava je jednoduchá, tento recept si jistě oblíbíte. Vneste trochu italské kuchyně do své domácnosti i vy! Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak udělat italskou rajčatovou polévku | recept
Recept na italskou rajčatovou polévku. Správněji by bylo – recept na rajčatovou polévku po italském způsobu. Předávat recepty podle „národních“ recept…
Jak udělat polévku Minestrone | recept
Jak udělat polévku Minestrone | recept. Italové ji říkají velká polévka. Postupujte podle tradičního receptu na přípravku italské polévky Minestrone,…
Jak na italskou kuchyni
Italská kuchyně se ve světě proslavila hlavně skrze pizzu a špagety, ale pouze v tom nespočívá italská tradice vaření. Nejvíce populární regionální it…
Jak udělat bylinkovou polévku | recept
Jak udělat bylinkovou polévku | recept. Udělejte si zdravou polévku plnou vitamínů a jara z čerstvých bylinek. Postupujte podle mého receptu na bylink…
Jak udělat pikantní pizzu | recept
Jak udělat pikantní pizzu | recept. Velmi oblíbená rychlovka. V Itálii jsou též oblíbené i pizza kapsy (calzone), které jsou plněné sýrem, špenátem, š…
Diskuze k videu