Přejít k hlavnímu obsahu

polévky

Jak využít bršlici v kuchyni
Bršlice kozí noha je známá především jako nepříjemný a těžko odstranitelný plevel na zahrádkách. Roste ovšem i ve volné přírodě: na krajích lesů, na p…
Jak na zahušťování pokrmů
Při vaření pokrmů se těžko obejdeme bez zahušťovadel. Které pokrmy máme na mysli? Nejčastěji jsou to omáčky, polévky, luštěniny, zelenina i jiné kulin…
Jak udělat zelnici | recept
Jak udělat zelnici | recept.  Zelnice je obyčejná zelná polévka, která je díky své jednoduchosti velmi oblíbená. Jak recept na zelnici vypadá a j…
Jak udělat boršč | recept na polévku
Jak udělat boršč | recept na polévku. Ochutnejte něco netradičního, zabrousíme trochu do ruské kuchyně. Uděláme si podle receptu boršč - výtečnou polé…
Jak připravit polévku ramen | recept
Jak připravit polévku ramen | recept. Ramen je skvělá japonská polévka s nudlemi a kuřecím nebo vepřovým masem zalitá vývarem. I když původem pochází…
Jak zahušťovat polévky | rady
Jak zahušťovat polévky | rady. Polévky zahušťujeme a zjemňujeme různými způsoby. A protože zahušťování polévek trápí mnohé kuchaře, sepsala jsem zákla…

Nejnovější články v kategorii

Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Subscribe to polévky
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.