Přejít k hlavnímu obsahu

polévky

Obrázek není k dispozici
Jak udělat boršč
Ochutnejte něco netradičního, zabrousíme trochu do ruské kuchyně. Uděláme si podle receptu boršč - výtečnou polévku z červené řepy. Jak boršč uvařit?…
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Obrázek není k dispozici
Jak udělat zelnici
recept na klasickou zelnici. Zelnice je obyčejná polévka, která je díky své jednoduchosti velmi oblíbená. Jak recept na zelnici vypadá a jak při přípr…
Jak na zahušťování pokrmů
Při vaření pokrmů se těžko obejdeme bez zahušťovadel. Které pokrmy máme na mysli? Nejčastěji jsou to omáčky, polévky, luštěniny, zelenina i jiné kulin…

Nejnovější články v kategorii

Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Při vaření pokrmů se těžko obejdeme bez zahušťovadel. Které pokrmy máme na mysli? Nejčastěji jsou to omáčky, polévky, luštěniny, zelenina i jiné kulin…
Subscribe to polévky