Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit kuřecí Tikka masalu | recept indické kuchyně

Jak uvařit kuřecí Tikka masalu | recept indické kuchyně

Jak uvařit kuřecí Tikka masalu | recept indické kuchyně. Chuťově dokonalá a kořením provoněná indická jídla jsou i přes obsáhlý výčet surovin až neuvěřitelně jednoduchá. A tak tomu je i v případě této speciality, v níž souhra voňavého a chuťově výrazného koření vytvoří z rajčatové omáčky doplněné jemnou smetanou opravdu delikátní doplněk k pečeným kouskům kuřecího masa.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.