Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit pórkovou polévku s pestem | recept

Jak uvařit pórkovou polévku s pestem | recept. Pórek je většinou pouze doplňková surovina, často nahrazující cibuli. V této polévce však hraje hlavní roli. Jeho sladce řízná chuť je doplněna smetanovým sýrem a pestem. Pokud držíte dietu, je alternativou ricotta, syrovátkový sýr. Sýr polévku zjemní a pesto mu dodá zajímavější a výraznější chuť. Recept na pórkovou polévku je velice jednoduchý, zvládne ho i úplný začátečník. Jeho další výhodou je i rychlost přípravy. Za 20 minut máte polévku hotovou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.