Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit povidlové bramborové knedlíky

Jak uvařit povidlové bramborové knedlíky

Plněné bramborové knedlíky nemusejí být jen se slanou náplní, velmi dobře chutnají i nasladko, a to nejenom oblíbené švestkové. Zkoušela jsem je, na radu kamarádky, plnit švestkovými povidly. Je s nimi trochu více práce při balení. Je důležité dobře je uzavřít, aby povidla při vaření nevytekla. Protože vařím jídla bez cukru, plnila jsem knedlíky domácími neslazenými povidly a po uvaření jsem je omastila máslem a obalila kakaem. Nevypadají zrovna reprezentativně, ale chutnají skvěle! 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept. Vyzkoušela jsem upéct vánočku bez vážení přísad, jen odměřovanými čtvrtlitrovým hrnečkem. Mám ráda přesné dávko…