Jak uvařit segedínský guláš se sójovým masem | recept
26. Březen 2012
Recept na segedínský guláš se sójou. Sója je luštěnina s vysokým obsahem proteinů. Zároveň je ale levnou ingrediencí, kterou lze nahradit maso. Tentokrát ji využijeme do segedínského guláše. Bez masa by ale nebyl segedín segedínem, proto budeme potřebovat i vepřovou plec. Sóju bude potřeba uvařit v silném vývaru. Recept na segedínský guláš zhlédněte ve videu. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak upéct vepřové maso v cibuli | recept
Jak upéct vepřové maso v cibuli | recept. Vepřové maso s cibulí je další recept na jídlo z jednoho hrnce. Minimum surovin, práce i nádo…
Jak vyrobit domácí rostlinný nápoj | recept na mandlové, makové, kokosové a rýžové „mléko“
Domácí rostlinný nápoj | recept na mandlové, makové, kokosové a rýžové „mléko“. Rostlinná „mléka“ se dají použít všude tam, kde kravské mléko. Platná…
Jak upéct roládu z vepřového masa s jarními bylinkami | recept
Vepřová roláda s jarními bylinkami | recept. Masové rolády se dají připravit v nesčetných variacích, ať se to týká druhu použitého masa nebo ostatních…
Jak používat tempeh – "sójový hermelín"
Už jste narazili v obchodě na tempeh, ale nekoupili jste ho, protože byste nevěděli co s ním? Nebo jste neměli odvahu? Já jsem ji také neměla, ale po…
Jak udělat mexický fazolový guláš | recept
Mexický guláš je stálicí jídelních lístků českých restaurací, veřejných, závodních či školních jídelen. A nikomu ani nevadí, že český mexický guláš má…
Diskuze k videu