Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit segedínský guláš z uzeného tofu | recept

I když receptů na segedínský guláš lze vyzkoušet mnoho, ve většině z nich nechybí jako suroviny vepřové maso a kysané zelí. Přesto můžete segedínský guláš uvařit i z dalších surovin, které sice do klasického segedínu nepatří, ale při rozumném množství a trochou kuchyňského umění vykouzlí novou, zajímavou chuť jídla. Pro přípravu segedínského guláše bloggerka Lu vybrala uzené tofu. A výsledek? Zjistíte ve videoreceptu. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak naložit zelí tradičním způsobem
Jak naložit zelí tradičním způsobem | recept na tradiční nakládané kysané zelí. Kysané zelí se jako trvanlivý zdroj vitamínů a dalších cenných látek v…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.