Jak uvařit zabíjačkovou polévku | recept
Zabíjačková polévka je sice hutná, trochu zvláštně vyhlížející a vysoce kalorická, ale přesto si ji občas rádi dopřejeme, a to zejména v zimních měsících. Nemusíme však proto zabíjet vepře. Zabíjačkovou polévku lze připravit snadno, rychle a z běžně dostupných surovin. Od té pravé zabíjačkové polévky bude k nerozeznání. Recept na zabíjačkovou polévku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit prasečí polévku bez prasátka | recept
Jak uvařit prasečí polévku bez prasátka | recept. Nemáte prase v jateční váze? Nechce se vám běžet do hospody pro již uvařenou prdelačku? Stačí koupit…
Jak na 4 výborné rajčatové saláty s dýňovými semínky, sýrem a dalšími surovinami
Rajčata jsou ideálním základem pro letní saláty – jsou šťavnatá, osvěžující a plná chuti. V kombinaci s dýňovými semínky, sýrem, paprikou nebo bylinka…
Jak na osvěžující zeleninové saláty? Zdraví, chuť a jednoduchost v jednom
Léto je ideálním obdobím pro lehkou a zdravou stravu. V horkých dnech často nemáme chuť na těžká jídla, a právě tehdy přichází čas na zeleninové salát…
Jak na letní vzpruhu? Mrkvovo-kokosová polévka překvapí svou chutí
Tato mrkvovo-kokosová polévka je jeden z mých nejoblíbenějších receptů na léto. Když jsem ji poprvé připravovala, měla jsem obavy, že bude chutnat tak…
Jak připravit výtečnou a zdravou polévku z okurky, hrášku a hlávkového salátu
Tato jednoduchá a osvěžující zelená polévka, kterou můžete považovat za zdravý oběd nebo vegetariánský předkrm, má nízký obsah kalorií a obsahuje tři…