Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit zelňačku z červeného zelí | recept

Jak uvařit zelňačku z červeného zelí | recept

Jak uvařit zelňačku z červeného zelí | recept . Zelňačka se sice vaří většinou z bílého zelí, ale proč ji jednou nezkusit i z červeného? Navíc je bez jíšky či jiných zahušťovadel, tudíž je i zdravější a lehčí. Zahuštěná je pouze rozmixovanou zeleninou a zjemněná zakysanou smetanou. Vyzkoušejte jednoduchou a chutnou variantu zelňačky. Zelňačka z červeného zelí je hotová během chvíle, nejlepší však je až druhý den, když se trochu rozleží.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit běloruský boršč | recept
Jak uvařit běloruský boršč | recept
Běloruský boršč | recept. Boršč je původem východoevropská hustá polévka. Vaří se v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku, ale také třeba v Polsku a Bulhars…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.