Přejít k hlavnímu obsahu

Jak využít aquafabu | nálev z cizrny

Jak využít aquafabu

Aquafaba – nálev z cizrny a jeho využití. Nálev ze sterilované cizrny neboli aquafabu rozhodně nevylévejte. Mezi vegany a příznivci zdravé výživy je aquafaba známá jako náhražka vajec nebo smetany ke šlehání. Má však i celou řadu dalších využití, o nichž se dozvíte více na následujících řádcích.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat pravé vinné šodó | recept
Jak udělat pravé vinné šodó | recept
Recept na pravé vinné šodó. Šodó je vinná pěna, sladká omáčka zhotovená z vína a vajec. Šodó se podává teplé. Buď jím poléváme sladké moučníky méně vý…
Jak udělat borůvkovou omáčku | recept
Jak udělat borůvkovou omáčku | recept
Jak udělat borůvkovou omáčku | recept. Recepty a tipy na vyžití borůvkové omáčky. Borůvkovou omáčku můžeme připravovat celý rok, jestliže jsme si v lé…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.