Přejít k hlavnímu obsahu

Jak využít cottage cheese v kuchyni

Jak využít cottage cheese v kuchyni

Cottage cheese je druh čerstvého sýra vyráběného z kravského mléka, jenž je lehký, zdravý a snadno stravitelný. Dá se konzumovat jen tak samotný s čerstvým pečivem, ale nalezne také řadu uplatnění ve studené i teplé kuchyni. Používá se i k přípravě dezertů a při pečení. Cottage cheese obsahuje velké množství bílkovin, ale zároveň pouze malé procento tuku. Hodí se tak i při redukčních a jiných dietách. Má jemnou chuť s nepříliš výrazným nasládlým nádechem, proto je vhodný pro slanou i sladkou kuchyni. Tipy, jak cottage cheese využít v kuchyni, naleznete níže v našem článku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat rybí pomazánku | 3 recepty.
Jak udělat rybí pomazánku | 3 recepty
Jak udělat rybí pomazánku | 3 recepty. Pomazánku z konzervovaných ryb si snadno a rychle uděláte doma z toho, co chladnička nebo spíž dá. Avšak základ…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.