Přejít k hlavnímu obsahu

Jak využít jarní „plevel“ pro zlepšení zdraví

Jak využít jarní „plevel“ pro zlepšení zdraví | recepty a návody. Pod pojmem plevel si spousta lidí nejspíše představí rostliny, které je třeba odstraňovat ze záhonu. Mnoho rostlin, které považujeme za „plevel“, však oplývá širokou škálou léčivých účinků. Zejména konzumace jarního „plevele“ poslouží k očistě organismu potřebné po zimním období, pomůže tělu doplnit chybějící vitamíny a minerály. V neposlední řadě je konzumace jarního „plevele“ prospěšná proti řadě zdravotních neduhů. Tipy, jak některé druhy jarního „plevele“ využít pro zlepšení zdraví, naleznete na následujících řádcích.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak využít psyllium
Psyllium je vláknina, která vzniká vyčištěním obalů semen jitrocele vejčitého (indického) – jedná se vlastně o slupky. Tato vláknina je rozpustná ve v…
Jak využít karob (svatojánský chléb)
Jak využít karob (svatojánský chléb) | rady a tipy. Karob neboli svatojánský chléb je prášek získávaný z plodů (nazývaných taktéž karob) stálezel…
Jak využít angínovník
Jak využít angínovník | rady a tipy. Angínovník čínský je léčivá bylinka pocházející z východní Asie. Můžete ji však pěstovat i v našich podnebních po…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.