Jak využít v kuchyni artyčoky? Den artyčoků připadá už na 16. března
Během roku můžeme slavit nebo si připomínat nejrůznější dny. Nejde však jen o známé dny, jako třeba Den matek, Den otců, Den dětí, nebo třeba Den prarodičů, ale také dny pokrmů, nemocí, rostlin a jiných. A právě na 16. března každý rok připadá Den artyčoků. Že je v kuchyni nepoužíváte, nebo jen velmi málo? Pojďte to změnit. Jsou chutné, zdravé, zajímavé a určitě si je při správné přípravě oblíbíte pro chuť i vzhled.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak pěstovat artyčoky
Artyčok je druh zeleniny, který se v naší zemi příliš nepoužívá, možná jste se však setkali alespoň s nakládanými artyčoky na pizze. Artyčok…
Jak uvařit švestkovou přesnídávku a další švestkové dobroty pro děti
Švestková sezóna je ideální příležitostí, jak dětem dopřát zdravé, chutné a přirozeně sladké dobroty. Švestky jsou plné vlákniny, vitamínu C a antioxi…
Jak vařit v páře? Zkuste opomíjený způsob přípravy pro podporu zdraví
Existuje mnoho způsobů, jak upravovat naše jídla, některá zdravější než jiná. Jedním z často opomíjených způsobů úpravy jídel je vaření v páře a to hn…
Pomazánka z hřibů – recept a tipy na přípravu
Hřiby patří mezi nejoblíbenější houby v české kuchyni. Jejich výrazná chuť a masitá textura se skvěle hodí nejen do omáček nebo polévek, ale také do p…
Jak využít semínka z dýně: praktické tipy i zdravé inspirace
Dýňová semínka jsou malým pokladem, který by byla škoda vyhazovat. Často končí v odpadu při přípravě dýňových pokrmů, ale přitom jsou nejen chutná, al…