Jak využít v kuchyni artyčoky? Den artyčoků připadá už na 16. března
Během roku můžeme slavit nebo si připomínat nejrůznější dny. Nejde však jen o známé dny, jako třeba Den matek, Den otců, Den dětí, nebo třeba Den prarodičů, ale také dny pokrmů, nemocí, rostlin a jiných. A právě na 16. března každý rok připadá Den artyčoků. Že je v kuchyni nepoužíváte, nebo jen velmi málo? Pojďte to změnit. Jsou chutné, zdravé, zajímavé a určitě si je při správné přípravě oblíbíte pro chuť i vzhled.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak pěstovat artyčoky
Artyčok je druh zeleniny, který se v naší zemi příliš nepoužívá, možná jste se však setkali alespoň s nakládanými artyčoky na pizze. Artyčok…
Jak využít staré kompoty?
Mnozí z nás mají ve spíži zásoby domácích kompotů, na které se léta jen práší. Možná už nemají ideální barvu, etiketa je nečitelná a přímá spotřeba už…
Jak připravit jablečnou marmeládu se šípky
Jablka a šípky – dvě tradiční české plodiny, které dozrávají ve stejnou dobu a dokonale se doplňují. Zatímco jablka dodají marmeládě sladkost a jemnos…
Jak uvařit dýňovou marmeládu s pomerančem, podzimní radost do skleničky?
Dýně není jen na polévku nebo pečení – skvěle se hodí i na sladké zavařování. Pokud hledáte originální domácí marmeládu, která překvapí chutí i barvou…
Jak připravit houbové ragú? Můžete jej i zavařit na zimu
Když se podzim přihlásí v plné síle, lesy voní jehličím, vlhkostí a hlavně houbami. Není nad to přijít z procházky s košíkem plným čerstvých hříbků, l…





