Jak využít vodu po vaření brambor – a proč ji nechat žít dál
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit dokonale křupavé hranolky v horkovzdušné fritéze?
V posledních letech se stalo trendem připravovat si pokrmy zdravěji, a to i tam, kde jsme dříve používali běžnou fritézu či obyčejný pekáč s…
Jak udělat staročeský bramborový salát | recept
Jak udělat staročeský bramborový salát | recept. Recept na staročeský bramborový salát – tradiční bramborový salát našich babiček. Podle původní recep…
Jak uvařit třetinové ovocné knedlíky | rychlý recept s tvarohem
Jak uvařit třetinové ovocné knedlíky | rychlý recept s tvarohem. Také vás (jako mě) zaujal název dnešního receptu? Těsto na knedlíky se skládá ze…
Jak upéct šneky z bramborového těsta s mákem a povidly | recept
Bramborové těsto vyválené do tenké vrstvy, plněné povidly a mákem a následně nakrájené do úhledných šneků, je zákuskem s roky osvědčenou kombina…
Jak připravit mrkvovou omáčku s hráškem a bramborovou kaší | recept
Mrkvová omáčka s hráškem a bramborovou kaší | recept. Mrkev a hrášek je klasická kombinace. Vyzkoušejte si udělat podle následujícího r…



