Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zabalit Karlovarský knedlík | recept

19. Leden 2012

Knedlík je klasickou přílohou české kuchyně. V tomto videu se naučíte jednoduchý fígl, jak správě zabalit Karlovarský knedlík tak, aby byl výsledek vašeho vaření dokonalý. Už žádné rozvařené a nevzhledné šišky.

Tipy

Recept na karlovarský knedlík podle Pohlreicha na Staročeské recepty.cz

Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak bezpečně smažit a péct
Vybrat si v nabídce olejů ten vhodný pro smažení a pečení není úplně jednoduché. Důležitým faktorem je stabilita oleje při vysokých teplotách a jeho k…
Jak na karlovarský knedlík
Knedlíky jsou v české kuchyni jednou z nejoblíbenějších příloh a spousta jídel se bez nich zkrátka neobejde. Taková svíčková, rajská nebo koprová omáč…
Jak správně připravit čaj
Jak správně připravit čaj. Čaj se poprvé v Evropě objevil počátkem 17. století, kdy sem byl dovezen z Číny. Postupem času získával pravý čaj stále vět…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.