Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zabalit Karlovarský knedlík | recept

19. Leden 2012

Knedlík je klasickou přílohou české kuchyně. V tomto videu se naučíte jednoduchý fígl, jak správě zabalit Karlovarský knedlík tak, aby byl výsledek vašeho vaření dokonalý. Už žádné rozvařené a nevzhledné šišky.

Tipy

Recept na karlovarský knedlík podle Pohlreicha na Staročeské recepty.cz

Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak na karlovarský knedlík
Knedlíky jsou v české kuchyni jednou z nejoblíbenějších příloh a spousta jídel se bez nich zkrátka neobejde. Taková svíčková, rajská nebo koprová omáč…
Jak zužitkovat zbytky jídla v kuchyni
Téměř v každé domácnosti, kde se vaří, zůstávají nějaké zbytky jídla. Pokud nám jídlo chutná, není problém, abychom si jej dali ještě druhý den. Jsou…
Jak poznat škodlivé látky v kosmetice
To, že se v kosmetice nachází škodlivé látky, není žádnou novinkou. V následujícím přehledu si uvedeme, jaké jsou nejčastější toxické látky, proč škod…
Jak se vyznat v olejích na vaření
Jak se vyznat v olejích na vaření | rady a tipy. Slunečnicový olej, řepkový, olivový, ale i kokosový. Toto jsou příklady čtyř známých olejů, které se…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.